skip to Main Content
| Stef Alferink | 06-53 325 649 | Frans van Huet | 06-53 866 933 +31(0)345-820204 info@vanasseltenalferink.nl

Met de opslagcel FLEXBAKER-UV kan de bakker tot 80% van zijn volledige brood-assortiment voorbakken en gedurende meerdere dagen bewaren. Een ingenieus vochtregulerendsysteem voorkomt uitdroging en de ingebouwde UV-lampen gaan schimmelvorming tegen.

Het hele proces wordt gecontroleerd door een innoverend besturingsprogramma met 200 verschillende ventilatorsnelheden, PID-regelsysteem (Proportional, Integral, Differential), nauwkeurige en regelmatige afstelling afhankelijk van de vereiste relatieve vochtigheid van de lucht en temperatuur, en verticale en horizontale luchtdistributieleidingen.

Het geheel garandeert optimale klimaatsomstandigheden (geen uitdroging, versteviging van de structuur en ontwikkeling van de smaak en aroma’s).

Kenmerken

& Veel flexibiliteit
& Betere smaak- en aromaontwikkeling
& Beperkt transport, hoger rendement
& De voorgebakken producten worden afgebakken in het verkooppunt
& De hele dag door vers gebakken producten

Back To Top